16 de maig 2009

Chapter 27


Com ja hem pogut veure a la biografia de J. D. Salinger, aquest va prohibir que apareguessin fotos seves, a més a més de fer reedicions dels seus llibres i vendre els drets d'autor al cinema. Així doncs, he de dir que no existeix cap pel·lícula sobre El guardián entre el centeno, tot i que m'hagués agradat que fos així, ja que ha estat un llibre que m'ha agradat molt.

Per una altra banda, com ja sabem, aquest llibre ha estat la "inspiració" de molts assassins al llarg de la seva història i, amb això m''agradaria fer referència a l'assassí de John Lennon el qual havia llegit aquest llibre.

Arribat a aquest punt, he de dir que han fet una pel·lícula sobre aquest on també apareix el llibre de Salinger. Aquesta es titula "Chapter 27" i és un retrat psicològic a l'assassí i mostra els dies previs a l'assassinat i el colapse mental que el va portar a realitzar-lo.

El títol de la pel·lícula, traduit literalment com "Capítol 27" és una metàfora del que podria haver estat l'últim capítol de la novel·la, la qual, com ja sabem, té 26 capítols i que, Chapman, l'assassí el va citar com la font d'inspiració per a cometre aquest crim.

A continuació, us deixo amb un vídeo, el trailer de la pel·lícula, sento que sigui amb anglès, però no l'he trobat amb espanyol, espero que l'entegueu una mica i us animeu a mirar la pel·lícula algun dia:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada